Bejegyezve:2013/09/07 Szerző:Tóth Kitti

Olaszos ajándék ötletek

Az elsőként eszembe jutó ajándék ötlet természetesen egy meghitt vacsora egy csodás olasz étteremben, valahol Budapest belvárosában. Amennyire magától értetődő ez, annyira mulandó is, így tovább kell járatnom az agyam tökéletes ajándék ötletekért.

Szokásos olaszos ajándék ötletek

Elég sokat keresgéltem a neten mostanában ajándék ötletek után, a nyáron több esemény is volt, amikor meg kellett ajándékoznom hozzátartozóimat. Szerencsére legtöbbször már eleve volt valamilyen ajándék ötletem, vagy akár a születésnapos jelezte, hogy mit szeretne kapni, de volt olyan eset is, amikor végképp semmi sem jutott eszembe. A legnagyobb problémát az unokatesóm névnapja jelentette. Annyira nem állunk közel egymáshoz, de a család eléggé összetart, így muszáj voltam kitalálni neki valamilyen ajándékot. A jól bevált olaszos témakört nála nem süthettem el, az olaszos konyhai kellékek csak az én családomat hozzák lázba és sajnos nem is az olasz, hanem a spanyol fociért rajong. Még csak 23 éves, most van a legvadabb bulizós korszakában. Gondolkodtam a szokásos dolgokon: zenéken, játékokon stb. Az a baj, hogy amiket szeret, azokat már megjelenésükkor megszerzi magának, így túl sok esélyem nincs, hogy valami értelmes dolgot válasszak neki. Persze az egész család tőlem várta, hogy megmondjam a tutit, mert a többieknek már a megfelelő zenék kiválasztása is túl nagy feladat lett volna.

ajandek_otletek

Ajándék ötletek unokatesómnak

Nyilván fel tudok sorolni egy csomó dolgot, aminek tudom, hogy örülne, ezek azonban magasan a tervezett költséghatárunk felett voltak. A végén már majdnem feladtam, így nem sokon múlt, hogy egyszerűen egy üveg pálinkát kapjon, persze a jobbik fajtából és nem abból, amit a buliban szoktak inni. Nézegettem a neten, hátha megvilágosodom, de leginkább csak bugyuta hülyeségeket találtam. Aztán végül rátaláltam egy helyre, ahol egyedi ajándék táblákat készítenek mindenféle stílusban. Mivel az unokatesóm totális autóbuzi és folyton amerikai sorozatokat néz, elég hamar rátaláltam a megfelelőre: egy 66-os út táblára, ami a többiek szerint is szuper ajándék ötletnek bizonyult. Szerencsére nem is volt drága. Elvileg személyre lehetett volna szabni, de mivel elég későn találtam, már nem igazán volt erre idő, így az alap verziót választottuk. Persze hatalmas nagy meglepetés volt, az uncsitesóm nagyon örült neki, azóta is a szobájában lóg az összes haverja,  a család meg büszke volt magára, hogy milyen menő ajándék ötlet volt ez.

Kategória: ajándék, ajándék ötletek